Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Brug af lokaler og inventar

Billund Centrets lokaler er til for jer - Brug dem! Lokalerne stilles gratis til rådighed for kommunens institutioner og foreninger – øvrige mod betaling.

Internet

Billund Centret har fri Wi-fi BK-Guest. Hvis du benytter BK-guest, kan du logge på med bibliotekslogin, SMS login eller NemID. 

Pc'er samt internetadgang  kan frit benyttes i bibliotekets åbningstid. Det er også muligt at benytte bibliotekets kopimaskine/ printer mod betaling.

 

Ved lån af lokaler skal følgende overholdes

Det lånte lokale afleveres i samme stand, som det er modtaget. Det er ikke tilladt at medbringe kaffe og brød, øl og spiritus m.m..

Forplejning kan i stedet bestilles hos

Café Bonita


Mødelederen er ansvarlig for, at lukke vinduer, slukke lys og at låse alle benyttede døre. Nøglen skal afhentes på biblioteket inden lukketid og afleveres samme aften i bibliotekets afleveringskasse i avislæsesalen.

Ønsker du at låne af lokaler, materialer og apparatur skal det gøres i god tid  - på tlf. 72 13 15 10 eller 72 13 15 00. Eller på mail: hso@billund.dk


Aflysning af et arrangement skal meddeles hurtigst muligt.

 

Priser for lån af lokaler

(Hvis det ikke er en lokal forening )

Teatersalen:

Uden opstilling: 1.121.00 kr.

Med opstilling af borde/stole: 1.709.00 kr.

Brug af scene og udstyr: 801.00 kr.

Møde 1: 417.00 kr.

Møde 3: 309,00 kr.

Forhallen:

Uden opstilling: 1.121.00 kr.

Med opstilling: 1.709.00 kr

 

 I Billund Centrets åbningstid

I Billund Centrets åbningstid, kan man læse aviser, se offentligt informationsmateriale og udstillinger m. m.

Følgende lokaler er til rådighed - også uden for Billund Centrets åbningstid:

Teatersalen kan benyttes hele dagen. Siddepladser til 300 - dog kun 200 hvis man skal sidde ved borde. Scene, lys- og lydanlæg med projektor, flygel og talerstol.

Møde 1 kan benyttes hele dagen. Siddeplads til 40 ved borde. Projektor og tavle. 

Møde 3 kan benyttes hele dagen. Siddeplads til 20 personer ved borde. Klaver. Projektor og tavle. (Bemærk at projektor kun kan benyttes med vga)

Forhal med pejs, udstillingsvægge, montrer. Kan benyttes til møder og arrangementer.

Cafe Bonita. I åbningstiden er der mulighed for at holde mindre møder. Cafeen kan holde lukket i kortere tid til private arrangementer som kirkekaffe og fødselsdage. Aftale herom kan træffes på tlf. 2244 3596. Plads til ca. 80 personer ved borde.